Het tijdschrift Kelten

From A. G. van Hamel Foundation
Kelten
Kelten is het tijdschrift van de Stichting. Lezers van het blad kunnen o.a. genieten van verdiepende artikelen, recensies en verslagen. Met nieuwsberichten en een evenementenagenda worden lezers tevens op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de keltologie. Kelten kent tegenwoordig twee verschijningsvormen: Kelten online (kelten.vanhamel.nl), dat voor iedereen vrij toegankelijk is, en het jaarboek, waarin bijdragen van het jaar worden gebundeld en gedrukt. Het jaarboek verschijnt automatisch op de deurmat bij iedereen die begunstiger van de stichting is, en is tevens via de losse verkoop verkrijgbaar.

Onlangs online

Overzicht van bachelor- en masterscripties Keltisch op Nederlandse universiteiten 2020/2021
Sanne Jongeleen
31 mei 2022