Het tijdschrift Kelten

From A. G. van Hamel Foundation
Kelten
Kelten is het tijdschrift van de Stichting. Lezers van het blad kunnen o.a. genieten van verdiepende artikelen, recensies en verslagen. Met nieuwsberichten en een evenementenagenda worden lezers tevens op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de keltologie. Kelten kent tegenwoordig twee verschijningsvormen: Kelten online (kelten.vanhamel.nl), dat voor iedereen vrij toegankelijk is, en het jaarboek, waarin bijdragen van het jaar worden gebundeld en gedrukt. Het jaarboek verschijnt automatisch op de deurmat bij iedereen die begunstiger van de stichting is, en is tevens via de losse verkoop verkrijgbaar.

Onlangs online

The afterlife of Breton saints and rewriting the lives of the saints outside of Brittany
James Drysdale Miller
7 november 2022