Begunstiger worden

From A. G. van Hamel Foundation
Revision as of 08:21, 11 August 2021 by DG (talk | contribs)
Wie op de hoogte wil blijven van alles wat met Kelten en de keltologie in Nederland en daarbuiten te maken heeft, kan begunstiger worden van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies. Als begunstiger ontvangt u Kelten: Jaarboek van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies, en heeft u recht op korting bij de verschillende activiteiten die de stichting organiseert. Uw hulp is zeer welkom.

Hoe word ik begunstiger?

U wordt begunstiger door minimaal € 28,- per kalenderjaar of als u buiten de Benelux woont, € 34,- per kalenderjaar over te maken op girorekening IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 ten name van de Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht, onder vermelding van ‘nieuwe begunstiger’. Begunstigers in België of elders in het buitenland kunnen gebruik maken van IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 / BIC: INGBNL 2A.

Musea en instellingen kunnen voor minimaal € 67,50 per jaar donateur worden. Instellingen buiten de Benelux betalen minimaal € 76,-.

Voor wie meer kan en wil doen bestaat ook de mogelijkheid om ‘beschermer-begunstiger’ te worden voor € 90,- per jaar, of ‘begunstiger voor het leven’ te worden door een eenmalige storting van € 450,-. De namen van zowel beschermer-begunstigers als van begunstigers voor het leven worden, indien u dat wenst, in Kelten genoemd. Hetzelfde geldt voor bijzondere donaties.

Nieuwe donateurs worden verzocht om aansluitend een e-mail met hun adresgevens te sturen naar penningmeester@vanhamel.nl.

Begunstiger (Benelux):
€ 28,- / jaar
Begunstiger (buiten de Benelux):
€ 34,- / jaar
Musea en instellingen (Benelux):
€ 67,50 / jaar
Musea en instellingen (buiten de Benelux):
€ 76,- / jaar
Beschermer-begunstiger:
€ 90,- / jaar
Begunstiger voor het leven:
€ 450,-
Binnenland:
girorekening IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31
t.n.v. Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht
o.v.v. ‘nieuwe begunstiger’
Voor betalingen uit het buitenland (waaronder België):
IBAN: NL89 INGB 0003 1537 31 / BIC: INGBNL 2A
t.n.v. Stichting A. G. van Hamel voor Keltische Studies te Utrecht
o.v.v. ‘nieuwe begunstiger’

Speciale korting voor leden van Asterix

Leden van Asterix, de studievereniging Keltische talen en cultuur, hebben recht op € 8,- korting voor een begunstigerschap van de stichting. In plaats van € 28,- betalen zij dan € 20,- per jaar. Asterix-leden die al begunstiger zijn, kunnen per 1 januari 2007 gebruik maken van deze kortingsactie. Wie aanspraak wil maken op deze korting, kan dit doen door dit aan te geven bij Asterix.